Αποστολή στον χώρο σας με αντικαταβολή.

Το www.cosmital.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με αντικαταβολή (ισχύει για παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Σημειώνεται ότι η πληρωμή με το σύστημα της αντικαταβολής ισχύει για παραγγελία με μέγιστη αξία πεντακοσίων ευρώ (500€).

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από το παραπάνω ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€), τότε η πληρωμή θα γίνεται αποκλειστικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την επιχείρησή μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το www.cosmital.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Για παραδόσεις στην Ελλάδα η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι 5,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και η παράδοση γίνεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.