Μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι χτενάκι eyebrow | Bronde 02

JVON174

Νέο προϊόν

Χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια και με πολύ μεγάλη διάρκεια όλη την ημέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

5,70 €

Ένα μοναδικό μολύβι φρυδιών με μαλακή υφή και έντονα χρωματικά πιγκμέντα. Χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια και με πολύ μεγάλη διάρκεια όλη την ημέρα. Ιδανικό ακόμη και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις γυναικών με έντονη εφίδρωση. Αυτό το μολύβι φρυδιών σχηματίζει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα με ένα απλό πέρασμα και χάρη στο βουρτσάκι χτενάκι που περιλαμβάνει τα φρύδια αποκτούν άμεσα ένα πολύ φυσικό look το οποίο δεν ξεχωρίζει από τα δικά σας φυσικά φρύδια.

Διατίθεται σε 4 φυσικές αποχρώσεις για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς. Όλες οι αποχρώσεις αναμιγνύονται μεταξύ τους ώστε να πετύχετε ακόμη και την πιο δύσκολη απόχρωση.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε το μολύβι σε όλη την περιοχή των φρυδιών η μόνο στα σημεία του φρυδιού που επιθυμείτε να καλύψετε, έπειτα με το χτενάκι του χτενίστε απαλά σε όλο το σχήμα των φρυδιών έτσι ώστε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Οι τιμές που αναγράφονται είναι τιμές λιανικής πώλησης.

Για τιμές χονδρικής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 32 32 99.

Όλες οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα και σας αποστέλλονται με αντικαταβολή.

Τώρα με κάθε παραγγελία άνω των 45€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ ένα προϊόν περιποίησης το οποίο μπορείτε να επιλέξετε στην καρτέλα της παραγγελίας.


Τώρα όλοι οι επαγγελματίες έχετε την δυνατότητα να βλέπετε και να κάνετε τις αγορές σας σε τιμές χονδρικής μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραχώρηση κωδικού χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 32 32 99 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@cosmital.gr.

Σχετικά προϊόντα