ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ BE HAIR

BE HAIR

H εταιρία Be hair είναι μια νέα εταιρία στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να είναι αυτή την στιγμή μια εταιρία που λατρεύουν όλα τα κομμωτήρια. Είναι μοναδική και τόσο διαφορετική από τις υπόλοιπες. Θα λέγαμε με σιγουριά πως η Be hair διαθέτει προϊόντα για σπα μαλλιών και αυτό δεν είναι τυχαίο διότι τα βασικά συστατικά σε όλα της τα προϊόντα είναι το χαβιάρι, η κερατίνη και το κολλαγόνο. Τρία συστατικά ευεργετικά για την υγεία μας και ένας φυσικά θησαυρός για τα μαλλιά μας. Μια εταιρία απόλυτα ερωτεύσιμη από τους επαγγελματίες του κλάδου της κομμωτικής, λόγω των απίστευτων αποτελεσμάτων που βλέπουν στους πελάτες τους καθώς και για το καινοτόμο σύστημα βαφής της που δρα σε 12’. Όλα αυτά καθιστούν την Be hair μια μοναδική στο είδος της εταιρία.

Η Be hair professional περιλαμβάνει μια γκάμα εκλεπτυσμένων και μοναδικών προϊόντων για τον επαγγελματία κομμωτή. Διαθέτει προϊόντα περιποίησης και προστασίας χρώματος, ανάπλασης και αναδόμησης, σειρά μόνιμης Brazilian ισιωτικής και περμανάντ Relaxer και Moved. Ειδική σειρά με πενταβιτίνη και σύμπλεγμα cuticlex Be mineral καθώς και προϊόντα styling υψηλής ποιότητας. Φυσικά όλα της τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με τα τρία σημαντικά συστατικά χαβιάρι, κερατίνη και κολλαγόνο. Ειδικές φαρμακευτικές αγωγές για την τριχόπτωση, τη πιτυρίδα καθώς και τον κνησμό του ευαίσθητου τριχωτού με βάση το ελαιόλαδο. Το πιο ιδιαίτερο όμως και δυνατό κομμάτι της εταιρίας είναι οι βαφές μαλλιών, που πρώτα αναδομούν και έπειτα βάφουν. Μια γκάμα βαφών 67 χρωμάτων που δρουν σε 12’ αφήνοντας πίσω μια απόλυτα φυσική, με διάρκεια και λάμψη απόχρωση, χαρακτηριστικά που κατατάσσουν την εταιρία στην κατηγορία ‘’fast professional cosmetics’’.

Η εταιρία Be hair Professional ανήκει στον όμιλο Pettenon Cosmetici, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους σε παγκόσμιο επίπεδο στην παραγωγή προϊόντων μαλλιών εδώ και 70 χρόνια. Η Pettenon Cosmetics διαθέτει δίκτυο πωλήσεων που εκτείνεται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα παράγει 170.000 είδη όπως σαμπουάν, μάσκες, προϊόντα styling, οξυζενέ και άλλα τεχνικά προϊόντα. Επιπλέον, η ποιότητα και η καινοτομία διασφαλίζονται από 4 εσωτερικά εργαστήρια, ένα για έρευνα και ανάπτυξη, ένα για μικροβιολογία και δύο για ποιοτικούς ελέγχους. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και το εργαστήριο μικροβιολογίας πραγματοποιούν συνεχώς σχολαστικούς ελέγχους στις παρτίδες παραγωγής προκειμένου να διασφαλίσουν τη ποιότητα των προϊόντων.