ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ

Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η ανανέωση και η όμορφη εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου. Ο οποίος είναι και ένας σημαντικός παράγοντας στην αύξηση του πελατολογίου σας. Ο πελάτης πέρα από την απόλαυση των τεχνικών υπηρεσιών απολαμβάνει και τον χώρο στον οποίον πραγματοποιούνται αυτές, καθώς παράλληλα βελτιώνεται και η ψυχική του υγεία πέρα από την εξωτερική του εικόνα. Με κριτήριο όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με τις πιο δύσκολες εποχές που διανύουμε η εταιρία μας  δημιούργησε 4 προτάσεις έτσι ώστε να μπορέσετε να χτίσετε μια εικόνα ακόμα πιο ελκυστική για τους πελάτες σας και φυσικά για εσάς τους ίδιους. Για όλους εσάς λοιπόν που είτε θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας είτε για εσάς που  ξεκινάτε τώρα έναν νέο χώρο κομμωτηρίου , επιλέξαμε να δημιουργήσουμε αυτές τις 4 προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε. Ανοίξτε τα παρακάτω pdf και επιλέξετε το budget που θα έχει η παραγγελία σας και έπειτα επιλέξετε μέσα από το πινακάκι τον ιδανικό εξοπλισμό δωρεάν.

Αμέσως μετά στείλτε μας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας και απλά πείτε μας για ποια οικονομική προσφορά ενδιαφέρεστε και ποιο pack θα θέλατε να είναι το δώρο για το κομμωτήριο σας! Η ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα σας για να λύσει κάθε σας απορία!

BEST SELLER ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 Αποκτήστε μέσω των προσφορών μας μια τεράστια γκάμα best seller προϊόντων για την απόλυτη περιποίηση των πελατών σας και αναβαθμίστε την εμπειρία τους στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα δώρα που περιλαμβάνονται στις προσφορές είναι καθίσματα και λουτήρες. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται τα εξής μοντέλα Chris, Venezia, Miami, Melissa. Επιλέξτε τα δώρα σας ανάμεσα σε 4 διαφορετικά χρώματα όπως γκρι, μαύρο, πούρο και κρεμ.

Δείτε αναλυτικά τον εξοπλισμό που μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν στα pdf που ακολουθούν.

ΠΟΙΑ BRANDS ΑΦΟΡΑ Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ;

Οι παραγγελίες αφορούν προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα styling, βαφές και τεχνικά προϊόντα των επαγγελματικών εταιριών Echosline και Fanola Professional. Οι προσφορές αφορούν αγορές αποκλειστικά για μια εκ των δύο εταιριών και δεν μπορούν να συνδυαστούν.

Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας θα σας σταλθούν αναλυτικά οι προτεινόμενες παραγγελίες και οι οικονομικές προσφορές για κάθε εταιρία ξεχωριστά.
Οι προσφορές ισχύουν ανά πελάτη και θα είναι διαθέσιμες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να επωφεληθείτε των προσφορών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ. Οι οικονομικές προσφορές διαμορφώνονται σε 4 κατηγορίες ανάλογα με το budget που μπορείτε να διαθέσετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για ποια εταιρία ενδιαφέρεστε;

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να αναγράψετε στο μήνυμά σας για πιο pack #_____ ενδιαφέρεστε!