ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ FANOLA

FANOLA PROFESSIONAL

H εταιρία Fanola Professional είναι εδώ και 15 χρόνια ηγέτης στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου παρέχοντας ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης του τριχωτού όπως την νούμερο ένα σειρά κατά του κίτρινου ξανθού No yellow που είναι πλέον ευρέως γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως σειρές προστασίας χρώματος με εκχυλίσματα καρότου, σειρέςαναδόμησης και ανάπλασης botox μαλλιών, σειρές με λάδι αργκάν και μικροσφαιρίδια χρυσού, προϊόντα περιποίησης με κερατίνη και sulphate free, μάσκες με χρώμα, ειδικές φαρμακευτικές σειρές για τριχόπτωση, λιπαρότητα, πιτυρίδα και ξηροδερμία με βότανα όπως τσουκνίδα, φασκόμηλο, ευκάλυπτο και μέντα, ειδική σειρά ευαίσθητου τριχωτού με aloe vera και πανθενόλη κατάλληλη ακόμη και για μικρά παιδιά χάρη στο ουδέτερο ph. Σειρές καθημερινής χρήσης, υποαλλεργικές και για όλους τους τύπους μαλλιών, προϊόντα styling κ.α.

Η εταιρία Fanola Professional διαθέτει μια μεγάλη γκάμα  σε βαφές μαλλιών η οποία φτάνει τις 124 απόλυτες αποχρώσεις, εμπλουτισμένες με ginkgo biloba και βιταμίνες με μεγάλη διάρκεια και λάμψη που αφήνουν τα μαλλιά λεία, υγιή και λαμπερά με απόλυτο σεβασμό στην τρίχα. Επίσης διαθέτει βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία Oro Therapy που φτάνουν τις 71 απόλυτες αποχρώσεις. Είναι εμπλουτισμένες με λάδι αργκάν, κερατίνη και μικροσφαιρίδια χρυσού συστατικά που κάνουν απολαυστική την διαδικασία βαφής μαλλιών. Η νεα καινοτόμα δημιουργία της Fanola Professional είναι οι βαφές μαλλιών No yellow οι οποίες απευθύνονται στις ξανθιές. Είναι εμπλουτισμένες με εκχυλίσματα βατόμουρου, σταφυλιού και blueberry, προϊόντα με μεγάλη αντιοξειδωτική δράση και είναι σχεδιασμένες με μια ειδική φόρμουλα PPD free.

Η εταιρία Fanola Professional ανήκει στον όμιλο Pettenon Cosmetics, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους σε παγκόσμιο επίπεδο στην παραγωγή προϊόντων μαλλιών εδώ και 70 χρόνια. Η Pettenon Cosmetics διαθέτει δίκτυο πωλήσεων που εκτείνεται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα παράγει 170.000 είδη όπως σαμπουάν,
μάσκες, προϊόντα styling, οξυζενέ και άλλα τεχνικά προϊόντα. Επιπλέον, η ποιότητα και η καινοτομία διασφαλίζονται από 4 εσωτερικά εργαστήρια, ένα για έρευνα και ανάπτυξη, ένα για μικροβιολογία και δύο για ποιοτικούς ελέγχους. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και το εργαστήριο μικροβιολογίας πραγματοποιούν συνεχώς σχολαστικούς ελέγχους στις παρτίδες παραγωγής προκειμένου να διασφαλίσουν τη ποιότητα των προϊόντων.