ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ECHOSLINE

ECHOSLINE PROFESSIONAL

Η Ιταλική εταιρία ECHOSLINE PROFESSIONAL διαθέτει προϊόντα περιποίησης μαλλιών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας με φυσικές ουσίες, βότανα, πρωτεΐνες γάλακτος, εκχυλίσματα φρούτων, βούτυρο karitee καθώς και βιταμίνη Ε γνωστή για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα αποτελέσματα στα μαλλιά είναι εκθαμβωτικά, τα αφήνει υγιή και μεταξένια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κάθε προϊόν της ECHOSLINE PROFESSIONAL είναι μοναδικό και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους πελάτες της.

Είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες τού κάθε επαγγελματία κομμωτή και του πελάτη λιανικής. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως σαμπουάν, μάσκες, conditioner, προϊόντα styling, θεραπείες φαρμακευτικές, ειδικές σειρές αναδόμησης και αντιγήρανσης της τρίχας, αναζωογονητικές αμπούλες, προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, χρωματιστές μάσκες κ.α. Επίσης διαθέτει προϊόντα για τεχνικές εργασίες καθώς και μεγάλη γκάμα βαφών που φτάνει στα 112 χρώματα με τέλεια κάλυψη των λευκών, ευχάριστο άρωμα και χρώματα ζωντανά με διάρκεια στον χρόνο.

Στόχος της εταιρίας ECHOSLINE PROFESSIONAL είναι να είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη και πάντα με καινοτόμα, εξελιγμένα και ποιοτικά προϊόντα.