ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ECHOSLINE

ECHOSLINE PROFESSIONAL

Η ιταλική εταιρία ECHOSLINE PROFESSIONAL διαθέτει προϊόντα περιποίησης μαλλιών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας με φυσικές ουσίες, βότανα, πρωτεΐνες γάλακτος, εκχυλίσματα φρούτων, βούτυρο karite καθώς και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Μια εταιρία μαλλιών συνεχώς αναπτυσσόμενη και καινοτόμα που πλέον δημιουργεί σειρές μαλλιών 100% vegan με 100% ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια σεβόμενη απόλυτα την οικολογική συνείδηση. Η σειρά Karbon με ενεργό άνθρακα και η σειρά Maqui με κάστανο και blueberries είναι κάποιες από αυτές τις καινοτόμες νέες vegan σειρές της εταιρίας.

Τα αποτελέσματα στα μαλλιά μετά τη χρήση των προϊόντων είναι εκθαμβωτικά, αφού διατηρούνται υγιή, μεταξένια απαλά και λαμπερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κάθε προϊόν της ECHOSLINE PROFESSIONAL είναι μοναδικό και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους πελάτες της. Είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία κομμωτή καθώς και του πελάτη λιανικής. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων όπως σαμπουάν, μασκες, conditioner, προϊόντα styling, θεραπείες botox και φαρμακευτικές, ειδικές σειρές αναδόμησης και αντιγήρανσης της τρίχας, αμπούλες μαλλιών, μάσκες με χρώμα κ.α. Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα βαφών που φτάνουν τα 126 απόλυτα χρώματα με διάρκεια και λάμψη καθώς και προϊόντα για τεχνικές εργασίες. Ο στόχος της εταιρίας Echosline είναι να είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη με συνεχώς καινοτόμα, εξελιγμένα και ποιοτικά προϊόντα.

Η εταιρία ECHOSLINE PROFESSIONAL ανήκει στον όμιλο Pettenon Cosmetics, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους σε παγκόσμιο επίπεδο στην παραγωγή προϊόντων μαλλιών εδώ και 70 χρόνια. Η Pettenon Cosmetics διαθέτει δίκτυο πωλήσεων που εκτείνεται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα παράγει 170.000 είδη όπως σαμπουάν, μάσκες, προϊόντα styling, οξυζενέ και άλλα τεχνικά  προϊόντα. Επιπλέον, η ποιότητα και η καινοτομία διασφαλίζονται από 4 εσωτερικά εργαστήρια, ένα για έρευνα και ανάπτυξη, ένα για μικροβιολογία και δύο για ποιοτικούς ελέγχους. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και το εργαστήριο μικροβιολογίας πραγματοποιούν συνεχώς σχολαστικούς ελέγχους στις παρτίδες παραγωγής προκειμένου να διασφαλίσουν τη ποιότητα των προϊόντων.